Slično

Mali Svijet
Mali Svijet
Mali svijet je centar za djecu, mlade i odrasle osnovan s ciljem promicanja kreativnog življenja i zdravog odrastanja te pravo mjesto za uzbudljivu i maštovitu igru, zabavu, učenje i proslave rođendana.
Opširnije Mep
Mep
Tvrtka MEP je osnovana 1996 godine. U početku je tvrtka bila orijentirana na pružanje kvalitetnih napajanja elektroničkih sustava. Kroz godine smo proširili poslovanje i danas smo fokusirani na rješenja za kritično napajanje i hlađenje za ICT, telekomunikacije, industriju, pomorske aplikacije, itd.
Opširnije Innovation Ads Croatia
Innovation Ads Croatia
Naš profesionalni tim može Vam pomoći da postignete veću prodaju i da postignete veći broj posjetitelja na stranice svojeg poduzeća. Za Vas ćemo izraditi Web stranice koje će pokrivati sve Vaše potrebe.
Opširnije Klub mladih Rijeka
Klub mladih Rijeka
Udruzi Klubu mladih Rijeka je u cilju otvaranje svojevrsnog „Centra mladih“, neprofitnog središta kulturnog, edukativnog i zabavnog sadržaja za sve mlade ljude ovog grada.
Opširnije KJUKAR d.o.o.
KJUKAR d.o.o.
Servis i montaža klima uređaja
Opširnije D4WEB - Izrada Web Stranica & Internet marketing
D4WEB - Izrada Web Stranica & Internet marketing
D4WEB je specijaliziran za izradu web stranica i sve stavke koje uključuju internet marketing.
Opširnije supermajice.hr
supermajice.hr
Supermajice. hr jedan je od vodećih distributera majica u Hrvatskoj. Na izboru su Vam majice od najkvalitetnijeg pamuka na koje možete otisnuti vlastiti motiv.
Opširnije UNUK ELEKTRO SERVIS I TRGOVINA
UNUK ELEKTRO SERVIS I TRGOVINA
Servis kućanskih aparata i elektro trgovina rezervnih dijelova
Opširnije Pro-star d.o.o.
Pro-star d.o.o.
Pro-star d.o.o. informatički inžinjering, izrada računalnih programa po narudžbi, prodaja i održavanje računalne opreme
Opširnije AUTOBOX d.o.o.
AUTOBOX d.o.o.
Auto servis, popravak, održavanje motornih, luksuzna, vozila
Opširnije

iRealOne j.d.o.o.

iRealOne j.d.o.o.

iRealOne je napredni on-line sustav za vođenje i poslovanje nekretninama koji je razvijen i dizajniran u suradnji sa dugogodišnjim veteranom u posredovanju nekretnina. Nastao je kao posljedica i potreba za nesmetano i uspješno poslovanje agenata i agencija.

Naši počeci su 2009.g. kad smo započeli automatizaciju i standardizaciju nekretnina prema online oglašivačima JEDNIM KLIKOM gdje smo uvelike olakšali i ubrzali poslovanje agencija za nekretnina diljem Hrvatske. Danas je automatizacija putem XML svakodnevna pojava i naravno poboljšana je, standardiziranija i radi besprijekorno.

IrealOne tim obuhvaća stručnjake za marketing, prodaju, programiranje, izradu i dizajn web stranica koristeći tehnologije novoga doba. Mnogo klijenata je prepoznalo način poslovanja, ažurnost te profesionalnost cjelog tima.

Prilikom razvoja ovoga sustava obratili smo posebnu pozornost na sve detalje i pravila poslovanja sa kojima se agencije za posredovanje nekretninama susreću svakoga dana te smo maksimalno pojednostavili i ubrzali svakodnevne radne zadatke agenta za nekretnine.

U cijelom projektu dan je poseban naglasak na sigurnost cijelog sustava te je eventualna krađa podataka od strane agenata ili bilo koga drugog svedena na minimum.

U narednom razdoblju imamo tendenciju širenja poslovanja izvan granica Hrvatske kako prema agencijama tako i prema portalima.


Vaš iRealOne tim!

Kontakt podaci

iRealOne j.d.o.o.
Baštijanova 7G, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: +385917998567
Mob: +385917998567

Web: http://www.irealone.com
E-mail: info@irealone.com
Kategorija: ICT , uslužne , trgovina , servis
Web stranice